Публикувано на 27.04.2017 / 10:02

РЕ-АНИМИРАЙ ПЛОЩАДА

РЕ-АНИМИРАЙ ПЛОЩАДА
Този проект е иницииран от членове на КАБ-Варна : арх. Константин Димов, арх. Чавдара Николова и арх. Невена Вълчева, които се намесват в градското пространство, за да Ре-анимират площад Мусала, чрез инсталация от строителни материали. Резултатът е адаптивно, сценично и експозиционно пространство на открито, което ще бъде предоставено за срещи и младежки арт събития. Това е социален експеримент, в който отправя предизвикателство към младите граждани за усвояване на публичното пространство. Преди седмица получихме разрешение да поставим временна инсталация-сцена, въжена инсталация, метална решетка за експозиции пред Дома на архитекта.
Стартираме на 01.06.2017г. с Макетно ателие за деца. Следва изложба-конкурс на млади архитекти и градска сценография- танц, театър, музика, рисуване на открито и други.
Ако искате да промените публичното пространство чрез средствата на изкуството, ако имате нужда от сцена за вашия творчески проект: изложба, концерт, спектакъл, дискусия, арт инсталация и др., присъединете се към нашия проект!
www.facebook.com / reanimatorite
www.kabvarna.com
reanimatorite @ gmail.com
kabvarna @ gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *