Публикувано на 30.09.2016 / 10:41

Архитектурна изложба „A_DA 2016“ в гр. Констанца, Румъния

Уважаеми колеги,

По покана на Румънската Камара на архитектите, клон Добруджа имаме удоволствието да участваме в тяхна архитектурна изложба „A_DA 2016“ в периода 11.11-23.11.2016г. в гр. Констанца. Българското участие няма да има състезателен вид, а ще бъде представено като изложба. Участниците от България могат представят свои реализирани проекти или нови, нереализирани, като един проект може да бъде представен в максимум две табла.
Необходимо е да изпратите своите разработки вертикално позиционирани в приложеното лого на изложбата, съхранени в TIFF формат с резолюция на изображението 300 dpi, в елeктронен вид (по e-mail на колегията [email protected] ) и на CD/ DVD носител. Размера на таблата, които ще бъдат разпечатани от колегите в Румъния е 70 см/100 см. Срокът за предоставяне на таблата в КАБ РК Варна в електронен вид и на CD/DVD носител е до 25.10.2016г.
КАБ РК Варна ще организира транспорт за посещение на членовете на колегията при откриване на изложбата от Румънската Камара на архитектите, клон Добруджа на 11.11.2016г. в гр. Констанца.
След закриването й, тя ще бъде представена и в „Дом на архитекта“, гр. Варна.
Прилагаме Ви изпратените ни условия за участие и логото на изложбата, с описание на текста, който е необходимо да включите при оформяне на таблата за участие. Очакваме да се включите с Вашите разработки, за да продължим ползотворното и творческо сътрудничество между двете камари.

КАБ РК Варна

regulation-ada2016

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *