Публикувано на 19.05.2017 / 13:05

РЕ-АНИМИРАЙ ПЛОЩАДА макетно ателие – “PLAY CITY – ИГРАЙ ГРАД“

КАБ-РК Варна и групата РЕ-АНИМАТОРИ имат удоволствието да ви поканят – вас и вашите деца, на откриването на сцена „Кофража“ на площад Мусала и на нашето макетно ателие – “PLAY CITY – ИГРАЙ ГРАД“ по случай 1-ви юни – Ден на детето

Идеята е децата да „застроят“ новия артистичен квартал на Варна – Таляна. За целта ще им дадем възможност да измислят различни сгради от картонени кутии и др. материали за рециклиране. Сградите ще бъдат в мащаб, адаптиран за детския ръст, за да могат малчуганите да се порадват на своите творения, както отвътре така и отвън. Това ще се случи на реални парцели в умален мащаб, разчертани на новоизградената сцена. Разбира се, всичко това ще стане с помощта на опитен архитект-мама и/или тати. Материалите ще бъдат осигурени от КАБ.
Разчитаме на Главния Архитект да раздаде визи за проектиране и да приеме сградите, а на всички вас да дойдете с децата си и да им помогнете да се докоснат чрез макетирането до нашата прекрасна професия.
Нека посрещнем Деня на детето с много усмивки заедно с нашите малки архитекти и урбанисти. За да имаме възможност да подготвим събитието ви молим да заявите участие по е-майл по възможност до 25-ти май.

В приложеният файл ще намерите допълнителна информация за събитието.

Начало на макетирането- 16.00 часа
Откриване на града и сцена „Кофража“-19.00 часа
Очакват ви и други изненади за децата от сладкарница „Пармаксъзов“!

KID CITY ИНФО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *